Taiwanilainen Thermaltake on esitellyt erikoisen ja kooltaan suorastaan massiivisen Core P7 TG avokotelon. Kotelo on kolmiosainen ja osien asemointia toisiinsa nähden on mahdollista muuttaa saranoidun rakenteen avulla.

Core P7 TG perustuu Core P5 TG -malliin, jonka molempiin päihin on lisätty säädettävät lisäosat. P5-mallista tutun keskiosan molempiin päätyihin on lisätty jatkokappaleet, jotka ovat kännettävissä 180 astetta saranoiden varassa. Lisäkappaleet voidan näin ollen kääntää joko päärungon suojaksi, 90 asteen kulmaan sen taustapuolelle tai suoraan päärungon jatkoksi, jolloin koko komeuden pituudeksi tulee hurjat 1,35 metriä. Koko komeus painaa 25,5 kg.

Kotelon päärunko mahdollistaa E-ATX-emolevyn asentamisen vaaka- tai pystyasentoon. Kotelo on rakenteeltaan puoliavonainen, eli emolevyä suojaamassa on viisi millimetriä paksu karkaistu lasilevy. 2,5 ja 3,5 tuuman levyille löytyy paikkoja jopa kahdeksan kappaletta ja niiden sijoitusvaihtoehtoja löytyy useita. Riser-kaapelin ja erillisen asennuskehikon avulla näytönohjain on mahdollista kääntää emolevyn pinnan suuntaiseksi.

Kotelon päärungossa on paikat jopa kolmelle 140 mm tai neljälle 120 mm tuulettimelle. Samat paikat löytyvät myös molemmista kääntyvistä jatkokappaleista. Nestejäähdytyskomponenttien, kuten pumppujen, säiliöiden sekä 420 ja 480 mm jäähdyttimien asentamiseksi on useita eri vaihtoehtoja.

Samalla Thermaltake avasi myös TT Premium -verkkokauppansa Euroopan markkinoille. Core P7 TG:n suositushinta on 299,99 dollaria.

Lähde: TTPremium, Thermaltake (1)(2)

This site uses XenWord.
;