Tulevan Galaxy S11 -malliston pienin vaihtoehto mukailee samaa muotoilua kuin suurempi sisarmalli.

Uutisoimme lauantaina Samsungin tulevaan Galaxy S11 -älypuhelimeen liittyneestä renderöintivuodosta ja seuraavana vuoroon on päässyt pienempi S11e-malli. Renderöinnit vuotanut taho on sama, eli Steve Hemmerstoffer ja OnLeaks-twittertili. Kuvat on julkaistu yhteistyössä PriceBaba-sivuston kanssa. Hemmerstoffer on aiempaan tapaan erittäin luotettavana kunnostautunut vuotolähde.

Galaxy S11e:n näytön läpimitaksi kerrotaan CAD-kuvien pohjalta 6,2-6,3 tuumaa, joka on siis puolisen tuumaa enemmän kuin edeltäjämallissa. Muuttuneesta näytön kuvasuhteesta (19:9 -> 20:9) johtuen lukemat eivät kuitenkaan ole suoraan verrannolliset. Näytön reunat vaikuttaisivat olevan lisäksi aavistuksen kaarevat ja reunukset ovat kutistuneet havaittavasti. Etukamera on sijoitettu ylänurkan sijaan yläreunan keskelle, joka on visuaalisesti symmetrisempi ratkaisu, mutta jakaa varmasti käytännöllisyyden osalta mielipiteitä. Ulkomitat (151,7 x 69,1 x 7,9 mm) ovat kasvaneet Galaxy S10e:hen verrattuna pituussuunnassa 9,5 mm, mutta kaventuneet leveyssuunnassa 0,8 mm.

Sormenjälkitunnistinta ei ole nähtävissä enää kyljessä, joten se sijaitsee todennäköisesti suurempien sisarusten tapaan näytön alla. Suuremman Galaxy S11:n tapaan myös e-mallin kuulokeliitäntä on jätetty pois. Takakuoren lasi on muotoiltu kaartumaan melko voimakkaasti laitteen kylkiin.

Rautapuolella GS11e noudattaa huhujen mukaan pitkälti samaa linjaa suurempien sisarmalliensa kanssa. Järjestelmäpiirinä toimii markkina-alueesta riippuen joko Exynos 990 tai Snapdragon 865 ja sen parina on malliversiosta riippuen 6 tai 8 Gt RAM-muistia. UFS 3.0 -tallennustilaa on 128 tai 256 Gt. Akun kapasiteetin huhutaan kasvavan merkittävästi 3100 mAh:sta peräti 4000 mAh:iin.

Takakamera koostuu kolmesta sensorista ja ne ovat sijoitettuna Galaxy S11 -mallin tapaan suurikokoiseen kehykseen takakuoren ylänurkkaan. Kameran teknisestä toteutuksesta ei ole vielä varmaa tietoa, mutta on mahdollista, ettei e-mallissa ole käytössä Samsungin 108 megapikselin pääkamerasensoria. On todennäköistä, että tarjolla on laajakulma- ja ultralaajakulmakameroiden lisäksi telekamera, joka puuttui edeltäjämallin varustuksesta.

Galaxy S11e:n julkaisun odotetaan tapahtuvan samaan aikaan muiden seuraavan sukupolven Galaxy S11 -mallien kanssa, eli helmikuun puolivälissä.

Lähtee: Twitter, PriceBaba

This site uses XenWord.
;