Luottovuotaja OnLeaksin julkaisemien kuvien mukaan Fold6 tulee päivittämään ulkonäköään kulmikkaammaksi, mutta muutoin erot entiseen jäävät pieniksi.

Samsung ei ole viime vuosina varsinaisesti esiintynyt edukseen, mitä päivittyvään puhelinten muotokieleen tulee. Tuoreet renderöintivuodot tulevasta Galaxy Z Fold6:sta lupaavat maltillisten muutosten jatkuvan myös sillä rintamalla.

Luottovuotaja Steve ’OnLeaks’ Hemmerstoffer on julkaissut yhteistyössä Smartprixin kanssa ensimmäiset renderöinnit tulevasta taittuvanäyttöisestä Fold6:sta. Renderöintivuodon perusteella puhelimen ulkonäkö tulee kyllä päivittymään, mutta vain maltillisesti.

Selkein ero Fold5:n ja Fold6:n välillä tulee renderöintivuodon perusteella olemaan puhelimen kulmissa; Fold6:n kulmat ovat selvästi terävämmät, tuoden osaltaan mieleen S24-perheen Ultra-mallin. Kylkiä ihmetellessä yhdennäköisyys tosin katoaa, sillä S24 Ultrassa kyljet olivat pyöristetyt, Fold6:ssa suorat. Puhelimen kamerasaareke on pysynyt ainakin ulkonäkönsä osalta käytännössä ennallaan ja ainakin odotuksissa myös sensoreiden odotetaan pysyneen identtisinä Fold5:n kanssa.

Vuodon mukaan uusi Galaxy Z Fold6 olisi ulkomitoiltaan avattuna 154,9 x 129,9 x 6,1 mm, mikä tarkoittaisi puhelimen lyhentyneen 1,4 ja leventyneen 2,6 mm. Puhelimen ulkonäytön kooksi raportoidaan 6,2 ja sisänäytön 7,6 tuumaa. Molemmat näytöt tulevat perustumaan Dynamic AMOLED -paneeleihin maksimissaan 120 hertsin virkistystaajuudella ja mahdollisesti jopa 2600 nitin piikkikirkkaudella. Järjestelmäpiirin odotetaan olevan ilmeisesti kaikkialla Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy, jonka tueksi olisi 12 tai 16 Gt muistia ja maksimissaan teratavu UFS 4.0 -tallennustilaa.

Lähde: Smartprix

This site uses XenWord.
;