Ryzen 7 8840HS -prosessorilla varustettu Pocket Go kutistaa pelikokoonpanon vielä käsikonsoliluokkaakin pienemmäksi ja näyttää kuvan AR-lasien välityksellä.

Käsikonsoliluokan tietokoneet ovat luoneet käytännössä täysin uuden markkinan itselleen. Älypuhelimistaan parhaiten tunnettu Tecno on päättänyt viedä ajatuksen vielä pykälän pidemmälle MWC-messuilla esittelemällään peliohjainluokan tietokoneella.

Peliohjaimen muotoon sovitetut pelikoneet ovat tuttua kauraa erilaisia vanhempia konsoleita emuloivissa laitteissa. Tecnon uusi Pocket Go muistuttaa ulkoisesti aavistuksen normaalia leveämpää Xbox-ohjainta, mutta kätkee sisäänsä täysverisen tietokoneen.

Pocket Go on varustettu AMD:n Ryzen 7 8840HS -prosessorilla, mikä tarkoittaa Phoenix-sirua kahdeksalla Zen 4 -prosessoriytimellä, RDNA 3 -arkkitehtuurin Radeon 780M -grafiikkaohjaimella ja XDNA-arkkitehtuurin Ryzen AI -NPU-tekoälyprosessorilla. Prosessorin tukena on 16 Gt LPDDR5-muistia ja jopa teratavun PCIe Gen 4 SSD-asema. Vaihdettava akku on kapasiteetiltaan 50 wattituntia.

Valitettavasti Pocket Gon kaikkia ominaisuuksia, kuten I/O-liitäntöjä ei ole vielä paljastettu. Oletuksena se kuitenkin puskee kuvaa mukana tuleviin AR-laseihin, joiden kuvan luvataan vastaavan suurin piirtein 215” kuvaa kuuden metrin etäisyydeltä. Yhtä valitettavasti AR-lasienkaan teknisiä ominaisuuksia ei ole kerrottu vielä.

Lähteet: Tecno, WCCFTech

This site uses XenWord.
;