Sonyn tulevasta lippulaivamallista on nyt saatu keskenään ristiriidassa olevia vuotokuvia, sillä CAD-renderöinteihin perustuvassa mallissa on vain yksi kamera, kun suojakuorivalmistajan kuvissa takakameroita on kaksin kappalein.

Sonyn tulevasta lippulaivapuhelimesta XZ3:sta vuoti ensimmäiset kuvat nettiin, kun verkkokauppa MobileFun listasi sivuilleen lukuisia suojakuoria tulevalle puhelimelle. Nyt puhelimesta on saatu uusi CAD-piirustuksiin perustuva vuoto.

Luotettavaksi vuotajaksi kerta toisensa jälkeen osoittautunut Steve ”OnLeaks” Hemmerstoffer on julkaissut Twitterissä yhteistyössä Intilaisen CompareRaja-sivuston kanssa renderöinnit Sony XZ3:sta. Renderöinnit perustuvat puhelimen CAD-piirustuksiin, kuten useimmat ensimmäisistä puhelimen 360-asteen renderöinneistä. Erityisen mielenkiintoisen vuodosta tekee se, että toisin kuin MobileFun-sivuston suojakuorten kuvissa, 3D-mallissa on vain yksi kamera, mikä herättää kysymyksen onko puhelimesta tulossa heti kaksi mallia erilaisin kameraratkaisuin.

Viimeisimpien huhujen mukaan XZ3 tulisi sisältämään 5,7-tuumaisen 18:9-kuvasuhteen 2160×1080-resoluution näytön, Snapdragon 845 -järjestelmäpiirin, 6 Gt muistia ja 64 tai 128 Gt tallennustilaa. Toisissa huhuissa on mainittu myös 18:9-kuvasuhteen 1440p+-resoluution näyttö.

Puhelimeen on yhdistetty myös Sonyn uusi 48 megapikselin IMX 586 -kamerasensori, mikä olisi mahdollista vain käyttämällä yhtä kamerasensoria tai kallista kustomoitua ratkaisua useamman niin korkean resoluution kameran käyttöön. Yksi mahdollisuus onkin, että puhelimesta julkaistaisiin tuplakameramalli perinteisemmin sensorein ja yhdellä takakameralla varustettu malli uudella 48 megapikselin sensorilla.

Lähde: OnLeaks @ Twitter, CompareRaja

This site uses XenWord.
;