Steelseriesin uutuusmallit sijoittuvat yrityksen malliston kärkipäähän yli 100 euron hintaluokkaan.

Steelseries on julkaissut pelihiirimallistoonsa uudet Rival 650 Wireless ja Rival 710 -mallit. Molemmat perustuvat osittain mallistosta aiemmin löytyneisiin hiiriin.

Langalliseen Rival 600 -malliin perustuva Rival 650 Wireless käyttää 2,4 GHz:n langatonta Quantum Wireless -yhteystekniikkaa (1 ms vasteaika) sekä pikalatausta, joka tarjoaa viiden minuutin latauksella kolmen tunnin käyttöajan. Täydellä akulla saavutetaan 24 tunnin peliaika. Hiiressä käytetään myös TrueMove3+ -sensoriratkaisua, joka koostuu Pixartin valmistamasta TrueMove3-pääsensorista (12 000 CPI, 350 IPS) sekä erillisestä hiiren nostamista seuraavasta sensorista.

Kylkiin sijoitettavat kahdeksan neljän gramman painoa mahdollistavat yhteensä 256 erilaista painoyhdistelmää. Ulkoasua voi mukauttaa kahdeksanalueisen RGB-valaistuksen avulla. Näppäin- ja valaistusasetukset voi tallentaa sisäiseen muistiin. Hiiren massa ilman lisäpainoja on 121 grammaa.

Rival 710 on puolestaan seuraajamalli Rival 700 -mallille, johon on tehty päivitys sensoripuolelle ja näppäinkytkimiin. Uusi Rival 710 perustuu edeltäjänsä muotoiluun, mutta sisältä löytyy nyt TrueMove3-sensori sekä 60 miljoonaa painallusta kestävät mekaaniset kytkimet. Hiiren erikoisominaisuuksiin lukeutuvat edelleen värinäilmoitukset halutuille toiminnoille sekä vasemman puolen etukylkeen sijoitettu OLED-näyttö ilmoituksille ja kustomoinneille. Rival 710:n rakenne on modulaarinen, eli johto sekä pohja- ja päällikuori ovat irrotettavissa ja vaihdettavissa. Lisäksi tulevaisuudessa hiireen on mahdollista vaihtaa uudempi sensorimalli.

Uutuushiiret ovat saatavilla välittömästi. Rival 650 Wireless maksaa 129,99 euroa ja Rival 710 109,99 euroa.

Lähde: Steelseries

This site uses XenWord.
;