Alumiinisia erikoiskoteloita valmistava Streacom on laajentanut mallistoaan uudella F12C Optical -kotelolla.

Streacomin uusi F12C Optical on optisen aseman paikalla sekä etupaneelin USB 3.0 -liitännöillä varustettu uusi versio aiemmasta F12C-mallista. Ensisijaisesti HTPC-käyttöön suunnattu kotelo on valmistettu neljä millimetriä paksusta pursotetusta alumiiniprofiilista, joka on CNC-koneistettu, hiekkapuhallettu ja anodisoitu. F12C Opticalin ulkomitat ovat 184 × 440 × 320 mm ja se painaa 4,4 kg.

Siirreltävillä kiskoilla toteutetun kiinnitysratkaisun ansiosta tuulettimien ja levyjen asentaminen F12C:n sisään onnistuu kotelon lyhyille sivuille vapaasti käyttäjän tarpeiden mukaan. Kokoonpanosta riippuen 3,5 tuuman levyjä mahtuu koteloon vähintään viisi kappaletta ja 2,5 tuuman levyjä kaksi kappaletta. Emolevy voi olla ATX-kokoinen ja seitsemään laajennuskorttipaikkaan sopii jopa 310 mm pitkät kortit. ATX-virtalähteen pituusrajoitus on sama 310 mm.

Kotelon yläosan kiinnityskiskoihin on mahdollista kiinnittää slim-mallinen (12,7 mm) optinen asema sekä tuulettimia tai jäähdytinkenno. Molempiin kylkiin sopii kaksi 120 mm tuuletinta. Prosessoricoolerin maksimikorkeus on 135 mm.

F12C Opticalin suositushinnasta ei ole vielä virallista tietoa, mutta muutaman ulkomaalaisen nettikaupan hinnoittelun perusteella se tulee liikkumaan noin 250-300 eurossa.

Lähde: Streacom

This site uses XenWord.
;