Io-techin yhteistyökumppani eli tekniikkaan keskittyvä Hinta.fi-hintavertailu on lisännyt käyttäjille mahdollisuuden arvostella palvelun tuotteita.

Mielipiteesi on arvokas ja saattaa olla hinnan ohella ratkaiseva tekijä, kun joku muu miettii saman tuotteen ostoa.

Käyttäjien tuotearvostelut ja mahdollisuus arvostella tuote löytyvät jokaisen tuotteen omalta sivulta kuvan ja ominaisuuksien oikealta puolelta. Kaikki tuotearvostelut löytyvät myös kätevästi koottuna yhdeltä sivulta, johon löytyy linkki Hinta.fi:n ylänavigaatiosta.

Tuotteen voi arvostella arvosanalla ja lyhyellä tekstillä ja vapaaehtoisesti myös pitkällä tekstiarvostelulla. Muut käyttäjät voivat tykätä arvostelustasi, jos se koettiin hyödylliseksi.

Käyttäjien tekemistä arvosteluista lasketaan jokaiselle tuotteelle arvosanojen keskiarvo ja esitetään muiden käyttäjien eniten tykkäämä hyödyllisin arvostelu.

Tuotteiden arvostelemiseksi tai arvostelun tykkäämiseksi ei tarvitse olla rekisteröitynyt palveluun.

 

Kilpailu

Uuden ominaisuuden julkaisun yhteydessä Hinta.fi ja io-tech järjestävät kilpailun, jossa arvotaan io-techin paitakaupan himoittu punainen Make ATK Great Again -t-paita.

Kilpailuun osallistumiseksi käy arvioimassa Hinta.fi-hintavertailussa joku hiljattain ostamasi tuote ja lähetä linkki arvostelemaasi tuotteeseen TechBBS-keskustelufoorumille perustettuun kilpailuketjuun.

Arvonta suoritetaan 17. huhtikuuta klo 12 ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Voittaja saa valita paidan koon itse. Parantaaksesi voittomahdollisuuksia voit arvostella useamman tuotteen. Asiattomat arvostelut tullaan poistamaan ja hylkäämään kisasta.

Onnea arvontaan!

This site uses XenWord.
;