Io-techin uudessa juttusarjassa kasataan kokonaisia PC-tietokoneita. Ensimmäisenä vuorossa on suorituskykyinen Ryzen-kokoonpano videoeditointiin ja 4k-pelaamiseen.

Kaupallinen yhteistyö: Videon ensimmäisessä osassa esittelemme rakennettavan kokoonpanon komponentit, pistämme osat kasaan kokeilua varten, päivitämme emolevyn biosin ja testaamme muistiyhteensopivuutta.

Kasattavan kokoonpanon sponsorina on MSI ja käytössä on MSI:n X370 XPower Gaming Titanium -emolevy ja GeForce GTX 1080 Ti Gaming X -näytönohjain.

Video on kuvattu, editoitu ja upittu Youtubeen katsottavaksi 3840×2160-resoluutiolla.

Käy tilaamassa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

 

io-tech PC Build – mistä on kyse?

Testaamme io-techissä pääsääntöisesti yksittäisiä komponentteja, kuten prosessoreita, näytönohjaimia, emolevyjä, muisteja jne ja huomio keskittyy yleensä yhteen osaan, jonka ympärille kasataan testikokoonpano.

Yksittäisillä osilla ei kuitenkaan tee mitään, vaan ne ovat osa kokonaisuutta eli PC-tietokonetta, joita testiemme lukijat kasaavat, käyttävät ja päivittävät.

Uudessa juttusarjassa rakennetaan tietyn teeman mukainen PC-kokoonpano ja käydään läpi käytettäviin osiin ja kasaamiseen liittyviä asioita ja huomioita. Jos kokoonpano on jonkun yrityksen sponsoroima, merkitään juttu kaupalliseksi yhteistyöksi.

Voit seurata ja kommentoida kokoonpanon kasaamista TechBBS-foorumilla ja valmiista kokoonpanosta on luvassa kirjoitettu artikkeli sekä video.

This site uses XenWord.
;