Testaamme videolla Cooler Masterin matalaprofiilisilla punaisilla Cherry MX -kytkimillä varustetun noin 130 euron hintaisen SK650-näppäimistön nopeutta, kirjoittamista ja pelaamista.

io-techin YouTube-kanavalla näppäimistövideot ovat saavuttaneet suuren suosion ja nyt testivuorossa on Cooler Masterin uuden SK600-sarjan täysikokoinen SK650-näppäimistö, jonka hinta Suomessa on alkaen 130 euroa.

Videolla esitellään näppäimistön rakenne, kytkimet, valaistus ja ominaisuudet sekä suoritimme käytännön nopeus-, kirjoitus- ja pelitestit.  Kyseessä on ulkoisesti ja valaistukseltaan näyttävä näppäimistö, jossa on käytössä Cherryn matalaprofiiliset punaiset MX-kytkimet. Näppäinhatut ovat symmetriset ja tyylikkäät, mutta ilman profilointia, porrastusta tai ylöspäin kapenevaa muotoilua, joka aiheutti ongelmia käytössä. Ominaisuuksiin kuuluu ARM Cortex M3 -prosessori sekä kattavat mahdollisuudet hallita valaistusta ja makroja ilman ohjelmistoa.

Jos pidit videosta, tilaa io-techin YouTube-kanava ja anna kommenteissa palautetta niin kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;