Vierailimme Samsungin Support Centerissä rikkoutuneen Galaxy Note -puhelimen kanssa ja tutustuimme valtuutettuun huoltoprosessiin.

Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Samsungin kanssa.

Vierailimme Samsungin Support Centerissä Vantaan Tammistossa, jossa toimii virallinen huolto ja laitteet huolletaan Samsungin alkuperäisosilla. Esimerkiksi etu- tai takalasin vaihtaminen onnistuu yleensä noin tunnissa ja huollon ohessa paikan päällä on kokeiltavana Samsungin uutuustuotteet.

Videolla suoritetaan ensin io-techin toimituksen kesken kännykän kopitteluhaaste Samsungin Galaxy Notella, jotta puhelin saatiin rikki ja huoltokuntoon. Tämän jälkeen haastateltavana on Samsungin huoltopäällikkö, joka kertoo tarkempia yksityiskohtia Samsungin puhelimien huoltoon ja huoltoprosessiin liittyen.

Huom! Video on kuvattu kesäkuussa. Tammiston Samsung Support Center on siirtynyt Midare Oy:n vastuulle 1.8.2019 alkaen, joten tarkista ajankohtaiset tiedot.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;