Vuotaneet promo- ja pressikuvat paljastavat Samsungin tulevien Galaxy J 2017 -älypuhelimien ulkomuodon ja keskeisimmät ominaisuudet.

Samsungin toistaiseksi julkaisemattomat vuoden 2017 versiot Galaxy J5- ja Galaxy J7 -älypuhelimista ovat joutuneet kattavan lehdistö- ja promokuvavuodon kohteeksi. Vuodon perusteella uusien Galaxy J -mallien keskeisimpiä uudistuksia tulevat olemaan kokonaan metallinen kuorirakenne, edistyneemmät kamerat sekä sormenjälkitunnistin.

Muotoilultaan uudet Galaxy J -mallit ovat menneet pyöristetympään suuntaan ja etupuolelta ne muistuttavat lähes täysin kalliimpia Galaxy A 2017 -malleja. Taustapuolelta puhelimet eroavat puolestaan merkittävästi metallikuoren ja sen ylä- sekä alalaitaan toteutettujen ”antennikaarien” myötä.

Vuotaneissa promokuvissa uusia Galaxy J -puhelimia vertaillaan viimevuotisiin malleihin. Galaxy J7 2017:n keskeisiä ominaisuuksia ovat 5,5-tuumainen Full HD Super AMOLED -näyttö, kolme gigatavua RAM-muistia ja 3600 mAh akku. Galaxy J5 2017:n keskeisimpiä ominaisuuksia ovat puolestaan 5,2-tuumainen HD Super AMOLED -näyttö, kaksi gigatavua RAM-muistia ja 3000 mAh akku. Molempia malleja yhdistää 1,6 GHz:n Exynos 7870 -järjestelmäpiiri, Cat.6-luokan LTE-yhteydet, 16 gigatavun eMMC-tallennustila, 13 megapikselin etukamera salamalla, 13 megapikselin takakamera valovoimaisella f1.7-objektiivilla sekä Android Nougat -käyttöjärjestelmä.

Uusien Galaxy J 2017 -mallien julkaisun arvellaan olevan lähellä, mutta ajankohdasta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa. Saksalais- ja hollantilaislähteiden mukaan uutuusmallien suositushinnat tulevat olemaan 279 ja 339 euroa.

Lähteet: Tweakers.net, WinFuture, SamMobile (1)(2)

This site uses XenWord.
;