Kaupallinen yhteistyö Motorolan kanssa

Tee enemmän, kanna vähemmän. Uusi Motorola Edge 30 on markkinoiden ohuin 5G-älypuhelin – se on vain 6,79 mm paksu ja painoakin on vain muutaman höyhenellisen verran – tarkalleen ottaen 149 grammaa. Pikkuruisesta koostaan huolimatta Motorolan uusi älypuhelin tarjoaa kaiken, mitä tarvitset havainnoidaksesi ja tallentaaksesi ympärilläsi kuplivaa digitaalista ja fyysistä maailmaa. Lyhyesti sanottuna: siinä on kaikki mitä älypuhelimelta ikinä kaipaatkaan – ja tyylikkäästi.

 

Tallenna ja jaa – yhtään yksityiskohtaa unohtamatta

Merkittävien tilanteiden ja muistojen tallentaminen on tärkeää, mutta niin myös niiden laadukas jakaminen, joka onkin yksi puhelimen keskeisimmistä toiminnoista. Kameran kuvanlaatu heikkenee usein, kun kuvia jaetaan TikTokin, WhatsAppin ja Instagramin kaltaisissa sovelluksissa. Motorola on panostanut Edge 30:ssä kameran suorituskykyyn ja kuvanlaatuun niitä käytettäessä, ja kiinnittänyt aivan erityistä huomiota muun muassa kasvojentunnistukseen, kuvien kohinan vähentämiseen sekä etukameran videokuvan laatuun videokeskusteluissa. Niinpä tämä onkin täydellinen valinta sisällöntuottajille, jotka haluavat jakaa jokapäiväisen elämänsä rakkaidensa kanssa ja tarjota upeita välähdyksiä elämäänsä sosiaalisen median alustoilla.

Edge 30:ssä on 50 megapikselin ultralaajakuvakamera, 32 megapikselin etukamera ja Motorolan kehittynein 50 megapikselin kamera, joka käyttää automaattitarkennukseen uusinta lippulaivatekniikkaa: Instant All-Pixel Focusia. Eikä siinä kaikki: Edge 30 kuvaa äärimmäisen tarkkoja ja tyylikkäitä kuvia päivällä, mutta se ei hyydy yölläkään. Kamera näet osaa hyödyntää heikommankin valaistuksen yhdistämällä neljä pikseliä kerrallaan yhdeksi suuremmaksi ultrapikseliksi.

 

Valmiina viihtymään

Huippuluokan sisällöntuottamisen lisäksi Edge 30:llä voi myös nauttia muiden luomuksista 6,5-tuumaisella OLED-näytöllä 144 Hz:n virkistystaajuudella, täysin rinnoin ja mistään tinkimättä, Näyttö tarjoaa elokuvateatterimaisen värimaailman, kirkkauden, väritarkkuuden ja kontrastin. Kaksi suurikokoista stereokaiutinta viimeistelee viihdekokemuksen rikkaalla ja luonnollisella Dolby Atmos -tilaäänellä, joka nostaa äänimaailmat uudelle tasolle, nautit sitten suoratoistoviihteestä tai peleistä. Samalla huippunopea 5G-verkkoyhteys tekee kokemuksesta täysin sulavan – nyt tiedonsiirtoa ei tarvitse odotella.

Entä jos mobiilinäyttö ei riitäkään suoratoistolle, peleille tai moniajolle? Ei hätää, Ready For -ohjelmistoratkaisulla muodostat langattoman yhteyden näyttöön tai televisioon. Ready For mahdollistaa pelikonsolimaisen kokemuksen 5G-nopeudella ja salamannopealla suorittimella. Voit jopa luoda mobiilityöpöydän ja käyttää puhelintasi tietokoneen tavoin – kirjoita sähköpostiviestejä, muokkaa valokuvia, esitä kollegoillesi tapaamisen agenda tai työskentele useilla ikkunoilla yhtaikaa.

Tuhdin 4020 maH:n akun avulla voit hyödyntää kaikkia laitteen toimintoja ja ohjelmia jokapäiväisessä elämässä ilman, että sinun tarvitsee olla huolissaan virran riittävyydestä. Ja kun tarvitset lisää virtaa ja heti, niin voit tankata TurboPower 30 -pikalatauksella monta tuntia uutta käyttövirtaa vain muutamassa minuutissa.

 

Vain 469 euron hinnallaan Edge 30 on myös kohtuuhintainen älypuhelin – samalla kun se on ohut, vauhdikas, tyylikäs ja antaa kaiken, mitä tarvitaan jokapäiväisen elämän tallentamiseen, tutkimiseen ja helpottamiseen!

Lisätietoja uudesta Edge 30:stä Motorolan verkkosivustolla: