Uusi Agon tarjoaa pelaajille 3440x1440-resoluution, 144 hertsin virkistystaajuuden ja kätevän kuuloketelineen.

AOC:n nimihirviö AGON by AOC tekee jälleen paluun otsikoihin uuden AGON AG405UXC -näytöllä. Uutuus otetaan epäilemättä vastaan mielenkiinnolla, sillä samassa kokoluokassa pelinäyttöjen markkinoilla ei ole varsinaisesti tungosta.

Agon AG405UXC on nimensä mukaisesti 40-tuumainen pelinäyttö. Se tarjoilee silmille 21:9-kuvasuhteen IPS-paneelilla 3440×1440-resoluution maksimissaan 144 hertsin virkistystaajuudella. Se tukee vaihtelevaa virkistystaajuutta Adaptive-syncin kanssa ja odottaa parhaillaan AMD FreeSync Premium -sertifiointia.

AOC:n uusi näyttö on DisplayHDR 400 -sertifioitu. Valitettavasti paneelin värintoisto jää kysymysmerkiksi, sillä näytön tekniset tiedot listaavat kaksi eri prosenttilukua kullekin tyypilliselle väriavaruudelle. Näytölle luvataan 1 millisekunnin MPRT-vasteaika, kun G2G-vasteaika on 4 ms.

AG405UCX on varustettu kahdella HDMI 2.0 -liitännällä, yhdellä DisplayPort 1.4 -liitännällä sekä USB-C 3.2 -liitännällä, joka tukee DisplayPort AltMode -tilaa sekä maksimissaan 90 watin virransyöttöä. Mukana on myös USB 3.2 Gen 1 -hubi neljällä ulostuloliittimellä, joiden tyyppiä ei ole eroteltu. Näytön jalka mahdollistaa korkeussäädön (150 mm), kallistuksen sekä kääntelyn, mutta Pivot-ominaisuutta ei tueta. Pienenä erikoisuutena mainittakoon näytön vasemmasta kyljestä löytyvä kuuloketeline.

AOC:n AGON by AOC AGON AG405UCX saapuu myyntiin kesäkuun aikana. Näytön suositushinta on 649 euroa.

Tuotesivut, lähde: lehdistötiedote

This site uses XenWord.
;