Eiswolf 2 on Alphacoolille tuttuun tapaan laajennettavissa osaksi suurempaa nestekiertoa.

Saksalainen nestejäähdytykseen erikoistunut Alphacool on julkaissut vielä varsin vähälukuiseen näytönohjainten suljettujen nestekiertojen joukkoon uuden tulokkaan. Eiswolf 2 on suunniteltu toimimaan itsenäisesti, mutta se tukee mahdollisuutta laajentaa kiertoa myös esimerkiksi prosessorille tai toiselle näytönohjaimelle.

Alphacool Eiswolf 2 GPU AIO on varustettu koko näytönohjaimen peittävällä pleksikantisella blokilla. Blokin kylmälevy on nikkelöityä kuparia. Pleksikannesta löytyy myös nykyvaatimusten mukaisesti osoitettava RGB LED -valaistus.

Jäähdytysnesteen kierrosta vastaa uusi DC-LT 2 -pumppu, jonka kehutaan olevan etenkin täydellä nopeudella aiempaa hiljaisempi. Yhtiö kertoo optimoineensa pumppuyksikköä minimoimalla sen värinöitä entisestään ja optimoimalla sen 6-napaista moottoria ohjaavaa elektroniikkaa. Myös pumpun vääntö käynnistyessä on aiempaa parempi.

AIO-kierron TPV-letkustossa (termoplastinen vulkanaatti) käytetään pikaliittimiä, mikä mahdollistaa sen laajentamisen muilla Alphacoolin AIO-nestekierroilla. Eri AIO:t voidaan liittää samaan jäähdyttimeen, mutta kiertoon voidaan lisätä myös lisäjäähdyttimiä. Yhtiön AIO-nestekierroissa käytetään NexXxoS-sarjan täyskuparista jäähdytintä. Oletuksena pakettiin kuuluu 240 mm:n jäähdytin. Normaaleista AIO-yksiköistä poiketen kaikki sen osat pumppuyksikköä lukuunottamatta ovat saatavilla myös erikseen.

Eiswolf 2 GPU AIO on saatavilla AMD Radeon RX 5700 / RX 5700 XT- sekä NVIDIA GeForce RTX 2080 / RTX 2080 Ti -versioina. RTX-versio sopii myös 2070 Super ja 2080 Super -malleille. Kummatkin on hinnoiteltu verottomina 194,89 euroon.

Lähde: Alphacool

This site uses XenWord.
;