AMD:n Radeon Software 17.4.4- ja NVIDIAn GeForce 381.89 -ajureissa on uuden Warhammer-pelin tuen lisäksi liuta korjauksia vanhoihin bugeihin

AMD ja NVIDIA ovat kumpikin julkaisseet uudet ajurit näytönohjaimilleen. AMD:n uudet Radeon Software Crimson ReLive Edition -ajurit tottelevat versionumeroa 17.4.4 ja NVIDIAn uudet GeForce-ajurit versionumeroa 381.89. Kummankin valmistajan ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10-käyttöjärjestelmille. AMD:n ajurit tukevat kaikkia GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja NVIDIAn GeForce 400 -sarjaa ja sitä uudempia yhtiön näytönohjaimia.

AMD:n Radeon Software 17.4.4 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki Warhammer 40 000: Dawn of War III -pelille. Ajureiden kerrotaan parantavan Radeon RX 580:n suorituskykyä pelissä parhaimmillaan 8 % verrattuna edeltäviin 17.4.3-ajureihin. Lisäksi mukana on joukko korjauksia ongelmiin ja myös tiedossa olevia bugeja, joihin voit tutustua ajureiden julkaisutiedotteesta.

Lataa AMD:n ajurit täältä

NVIDIAn GeForce 381.89 -ajurit lisäävät Game Ready -leimat Warhammer 40 000: Dawn of War III:lle, Heroes of the Storm 2.0:lle, Batman: Arkham VR:lle, Rick and Morty: Virtual Rick-alitylle sekä Wilson’s Heartille. Ajurit korjaavat myös edeltävien ajureiden ongelmia ja mukana on tietenkin myös tiedossa olevia, vielä korjaamattomia bugeja. Voit tutustua muutoksiin tarkemmin ajureiden julkaisutiedotteesta.

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;