Huawein uusi Watch 2 -älykello on nyt saatavilla Suomessa. 4G-ominaisuuksilla ja Android Wear 2.0:lla varustetun laitteen suositushinta on 369 euroa.

Huawei on ilmoittanut aloittaneensa MWC:ssä helmikuun lopulla esittelemänsä Watch 2 -älykellon myynnin tänään Suomessa. Ensimmäisen sukupolven mallia sporttisemmin muotoiltu uutuus käyttää tuoretta Android Wear 2.0 -käyttöjärjestelmää, joka yhdessä 4G-yhteyden kanssa mahdollistaa kellon toiminnan myös itsenäisenä mobiililaitteena. Laitteessa on myös panostettu edeltäjää enemmän urheilutoimintoihin.

Huawei Watch 2:n keskeisimpiä teknisiä ominaisuuksia ovat IP68-suojattu rakenne, 1,2-tuumainen AMOLED-näyttö (halkaisija 390 pikseliä), Snapdragon Wear 2100 -järjestelmäpiiri, 768 Mt RAM-muisti, neljän gigatavun tallennustila, 3G-&LTE-yhteydet, GPS, pulssimittari ja 420 mAh akku. Akun luvataan kestävän yhdellä latauksella normaalikäytössä kaksi päivää, treenatessa 10 tuntia tai pelkistetyssä virransäästötilassa 3 viikkoa.

Huawei Watch 2:n suositushinta Suomessa on 369 euroa ja se tulee saataville mustana ja oranssina värivaihtoehtona (kuvassa toinen vasemmalta ja toinen oikealta). io-techin MWC:ssä ottamat ensituntumat kellosta voi lukea täältä. Laite pyritään testaamaan, kunhan parhaillaan päällä oleva artikkeliruuhka hieman hellittää.

Lähde: sähköpostitiedote, Huawei

This site uses XenWord.
;