AMD ja NVIDIA ovat kumpikin julkaisseet uudet ajurit näytönohjaimilleen. Molempien valmistajien ajuripäivityksessä panostetaan Doom VFR:ään eli VR-laseille suunniteltuun uuteen, id:n tuttuun Doom-maailmaan sijoittuvaan peliin.

AMD:n Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.11.4 -ajureissa on Doom VFR:n lisäksi uutta virallinen tuki Oculuksen Dash:n avoimelle beetaversiolle. Voit tutustua ajureiden korjauksiin ja tiedossa oleviin bugeihin niiden julkaisutiedotteessa.

Radeon Software 17.11.14 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia. Ajurit ovat näillä näkymin viimeisen Crimson ReLive -ajurit, sillä yhtiö julkaisee ensi kuun aikana uudet Radeon Software Adrenalin Edition -ajurit.

Lataa AMD:n ajurit täältä

NVIDIAn GeForce 388.43 -ajurit lisäävät Doom VFR:n Game Ready -leiman lisäksi 3D Vision -profiilit Escape from Tarkov- (fair) ja Claybook-peleille (fair). Lisäksi NVIDIA on tuonut kovan kysynnän vuoksi takaisin NV Tray -apuohjelman. Voit tutustua tarkempiin muutoslogeihin ajureiden julkaisutiedotteessa (PDF).

GeForce 388.43 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat GeForce 400 -sarjaa ja sitä uudempia yhtiön näytönohjaimia.

Lataa NVIDIAn ajurit täältä