AMD ei vielä tarkentanut montako RX 6000 -sarjan näytönohjainta se tulee esittelemään, mutta ensimmäisten mallien pitäisi perustua ns. "Big Navi" -grafiikkapiiriin.

AMD on kertonut useaan otteeseen sen RDNA2-arkkitehtuurin olevan aikataulussaan ja yhtiön julkaisevan siihen perustuvia näytönohjaimia ”Big Navia” myöden tämän vuoden aikana. NVIDIAn julkistettua omat GeForce RTX 30 -sarjan näytönohjaimensa on nettikansa odottanut kärsimättömänä AMD:n vastausta.

Nyt AMD:n virallinen Radeon -Twitter-tili on twiitannut kiusoitteluvideon ja tulevien näytönohjainten julkaisupäivän. Yhtiö tulee julkaisemaan uudet RDNA2-arkkitehtuuriin perustuvat Radeon RX 6000 -sarjan näytönohjaimet 28. lokakuuta.

Valitettavasti twiitti ei paljasta tulevista näytönohjaimista tai niiden suorituskyvystä mitään. AMD on aiemmin varmistanut, että yhtiö tähtää ”Big Naviksi” kutsutulla grafiikkapiirillä takaisin high-end-markkinoille, mutta mitään virallista tarkempaa tietoa ei ole saatavilla. Luotettavien vuotolähteiden mukaan Big Navi olisi laskentayksiköiltään kirjaimellisesti kaksinkertainen Navi 10, mutta pinnan alla on muuttunut paljon muutakin kuin laskentayksiköiden määrä.

Lähde: Radeon @ Twitter

This site uses XenWord.
;