Gold Edition -juhlamallien lisäksi AMD käynnisti kylkiäiskampanjan, jossa kampanjaan kuuluvan Ryzen-prosessorin tai Radeon-näytönohjaimen tai tietokoneen ostavalle on luvassa ilmaiseksi The Division 2:n Gold Edition ja World War Z AMD x 50 -aseskinillä.

AMD viettää tänä vuonna 50-vuotispäiviään ja on sen kunniaksi järjestänyt erilaisia tempauksia. Nyt yhtiö on julkaissut virallisesti myös 50-vuotista taivalta kunnioittavia Gold Edition -tuotteita.

AMD on julkaissut Gold Edition -50-vuotisjuhlaversiot Ryzen 7 2700X -prosessorista ja Radeon VII -näytönohjaimesta. Gold Edition -prosessoreiden erot normaalimalleihin ovat vain kosmeettisia.

Ryzen 7 2700X:n tapauksessa se tarkoittaa AMD x 50 -logoa ja toimitusjohtaja Lisa Sun nimikirjoitusta prosessorin lämmönlevittäjässä sekä AMD x 50 -myyntipakkausta ja -tarraa, jossa on Lisa Sun nimikirjoitus. Radeon VII:n kohdalla erona on näytönohjaimen jäähdytysratkaisun punainen väri ja AMD x 50 -myyntipakkaus sekä -tarra Lisa Sun nimikirjoituksella.

Radeon VII:n Gold Edition -juhlaversio tulee saataville vain AMD:n omien verkkosivujen kautta yhdysvaltalaisille ja kanadalaisille. Ryzen 7 2700X Gold Edition tuodaan puolestaan saataville maailmanlaajuisesti virallisten myyntikumppaneiden kautta. Suomessa viralliseksi kumppaniksi on listattu Proshop. Näytönohjaimen ja prosessorin kylkiäisiksi kauppaan kuuluu lisäksi pitkähihainen AMD x 50 -T-paita.

Samalla julkaistiin myös AMD x 50 -pelikylkiäiset. Kylkiäispakettiin kuuluvat The Division 2 Gold Edition- ja World War Z -pelit ja sen saa omakseen ostamalla Ryzen 5 2400G-, 2600(X)- tai Ryzen 7 2700(X) -prosessorin tai Radeon RX 570-, RX 580-, RX 590-, RX Vega- tai Radeon VII -näytönohjaimen tai yhden niistä sisältävän tietokoneen kampaanjaan osallistuvasta liikkeestä.

Aiemmin myynnissä näkynyt Sapphiren AMD 50 vuotta -juhlamalli Radeon RX 590:stä osoittautui tämän myötä yhtiön omaksi ideaksi eikä se ole osa AMD:n virallisia 50-vuotisjuhlatuotteita.

Lähde: AMD

This site uses XenWord.
;