Uuden nimen lisäksi mukana ovat esimerkiksi uusi RSR-skaalausteknologia sekä päivittyneet AMD Link ja Radeon Image Sharpening.

AMD on julkaissut ensimmäiset AMD Software -ajurit näytönohjaimilleen ja integroidulla grafiikkaohjaimella varustetuille prosessoreilleen. AMD Software Adrenalin Edition 22.3.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Polaris-arkkitehtuurista lähtien.

AMD Software 22.3.1 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki Radeon Super Resolution -skaalausteknologialle, päivittyneet AMD Link ja Radeon Image Sharpening. Ajureiden hallintasovellus lataa jatkossa vain ajureista vain tarvittavat päivittyneet osat ja mukana ovat myös päivittyneet Toast-ilmoitukset.

Tuttuun tapaan ajureissa on korjattu myös aiempien julkaisujen ongelmmia. Liiskattuja bugeja ovat tällä kertaa Windows 10:ssä joiltain käyttäjiltä kadonneet Aero-läpinäkyvyysefektit, Forza Horizon 5:n normaalia pidemmät latausajat säteenseuranta Medium- tai High-asetuksilla ja Radeon Chillin epätasainen suorituskyky SteamVR-peleissä. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi Radeon Super Resolutionin aiheuttamat järjestelmän kaatumiset 2560×1600-resoluution näytöillä, jonka korjaukseksi neuvotaan asettamaan näytön Scaling Mode Full Panel -asetukseen, Cyberpunk 2077:ssä joitain käyttäjiä vaivaavat normaalia pimeämmät sisätilat sekä ikiaikainen tuttu eli Performance Metricsin raportoimat todellisuutta korkeammat muistikellot. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;