AFMF on tuettuna HYPR-RX:n profiilien kautta tällä hetkellä 20 pelissä, mutta sen voi pakottaa ajureista päälle mihin tahansa DirectX 11- tai 12 -peliin.

FSR 3:n rinnalla julkaistiin myös AMD Software Adrenalin Edition Preview Driver for AMD Fluid Motion Frames -ajurit Radeon RX 7000 -sarjan näytönohjaimille. AFMF viittaa tässä yhteydessä ajureiden puolesta toteutettuun väliruutujen luontiin, mikä ei vaadi erillistä pelitukea vaan toimii periaatteessa missä tahansa DirectX 11- tai 12 -pelissä.

AFMF toimii ajureilla automaattisesti tällä hetkellä 20 pelissä, jos käytössä on HYPR-RX-teknologia. AMD suosittelee Anti-Lag- tai Anti-Lag+ -teknologian käyttöä AFMF:n kanssa viiveiden optimoimiseksi. Teknologia vaatii tällä hetkellä, että peliä ajetaan Fullscreen-tilassa ilman HDR:ää tai V-Synciä.

Yhtiön mukaan parhaan kokemuksen saamiseksi pelin pitäisi pyöriä ilman teknologiaa vähintään 55 FPS:n nopeudella 1080p-resoluutiolla tai 70 FPS:n nopeudella 1440p- ja korkeammilla resoluutioilla. AFMF toteutetaan itse pelimoottorin ulkopuolella, eli esimerkiksi sisäänrakennetut FPS-mittarit eivät osaa näyttää sen vaikutusta. Ajureiden oma Performance Metrics Overlay puolestaan näkee vaikutuksen.

Ajureiden tiedossa olevien ongelmien listalta löytyy ajureiden mahdollinen kaatuminen tai kuvan hetkellinen korruptoituminen resoluution vaihdon tai tehtävän vaihdon (alt+tab) yhteydessä, FreeSync-näyttöjen tiedetään raportoivan AFMF käytössä erikoisia FPS-lukuja, samoin kuin esimerkiksi frametime-mittarit saattavat heittää häränpyllyä. Voit tutustua ajureihin tarkemmin niiden lataussivuilla.

Lataa ennakkoajurit täältä

This site uses XenWord.
;