Radeon Software 20.1.4 -ajurit tuovat mukanaan muun muassa virallisen tuen ja lisää suorituskykyä tänään julkaistavaan Warcraft III: Reforged -peliin.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.4 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 20.1.4 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen tuki Journey to the Savage Planetille ja tänään julkaistavalle Warcraft III: Reforgedille. Radeon RX 5700 XT:lle luvataan jälkimmäisessä peleistä parhaimmillaan 11 % parempaa suorituskykyä High-asetuksilla, kuin aiemmilla 20.1.3 -ajureilla (20.1.3: 211,1 FPS, 20.1.4: 234,9 FPS).

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat myös aiempien julkaisujen ongelmia. Korjattujen bugien listalle ovat päässeet tällä kertaa muun muassa Red Dead Redemption 2:ssa joillain esiintyneet tekstuuriongelmat Vulkan-rajapinnalla, Grand Theft Auto V:n kaatuilu käynnistyksessä, Radeon Overlayta avatessa tai tehtävänvaihdon yhteydessä, sekä Integer Scaling -ominaisuuden puute joillain Windows 7 -kokoonpanoilla. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi joillain näytöillä esiintyvä näyttösignaalin katoaminen näytön tilaa vaihdettaessa RX 5000 -sarjan näytönohjaimilla, joidenkin pelien grafiikan liiallinen kirkkaus tai tummuus, kun Windowsin HDR on käytössä työpöydällä, sekä Final Fantasy XIV: Shadowbringersin testiohjelman mahdollinen kaatuilu. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;