NZXT:n uudet Kraken Z-3 sarjan coolerit sisältävät ohjelmoitavan näytön, joka kykenee näyttämään niin tietokoneen statistiikkoja kuin myös animoituja GIF-kuvia.

NZXT on päivittänyt nestejäähdytteisten prosessoricoolereidensa valikoimaa julkaisemalla täysin uuden Kraken Z-3-sarjan sekä Kraken X-3 -nimeä kantavan tuoteperheen seuraajaksi menestyneelle RGB-valaistulle Kraken X-2 -sarjalle. NZXT kertoo keskittyneensä uutuusmalleissa erityisesti ulkonäköön ja suorituskykyyn.

Uusi Kraken Z-3 -sarja pitää sisällään kaksi mallia: 280 mm jäähdyttimellä varustetun Z63:n ja 360 mm jäähdyttimellä varustetun Z73:n. Aiemmista Kraken X-sarjalaisista tuttu blokkiyksikön RGB-valaistu NZXT-logo on korvattu 24-bittiseen väriavaruuteen kykenevällä 2,36 tuuman LCD-näytöllä, jonka sisältöä on mahdollista muuttaa NZXT CAM -sovelluksella. Näyttö tukee niin tietokoneen tilaa kuvaavan statistiikan kuin animoitujen GIF-kuvienkin näyttämistä.

Päivitetty Kraken X-3 -sarja pitää sisällään 240 mm:n jäähdyttimellä varustetun X53:n, 280 mm:n jäähdyttimellä varustetun X63:n ja 360 mm jäähdyttimellä varustetun X73:n. X-3 -sarjaan NZXT on kehittänyt jo X-2 -sarjasta löytynyttä RGB-valaistua NZXT-logoa tekemällä siitä suurikokoisemman ja käännettävän, jolloin logon saa näkymään aina oikeassa asennossa blokkiyksikön kiinnitysasennosta riippumatta. Lisäksi cooleriin on lisätty HUE 2 liitäntä NZXT:n muiden RGB-valaistujen tarvikkeiden (kuten RGB-tuulettimien) yhdistämistä varten.

Kaikki nyt julkaistut mallit käyttävät NZXT:n Aer P -tuulettimia ja uutta seitsemännen sukupolven Asetekin valmistamaa pumppua, jonka luvataan tarjoavan parempaa jäähdytystä ja erittäin hiljaista toimintaa alhaisella 800 RPM:n pyörimisnopeudella. NZXT lupaa uusien nestekiertojen olevan myös helpommin asennettavia uusien pidennettyjen 400 millimetrin letkujen ansiosta.

Uudet Kraken X-3- ja Z-3 -nestecoolerit tulevat saataville helmikuun alkupuolella 129,99 (X53), 149,99 (X63), 179,99 (X73), 249,99 (Z63) ja 279,99 euron (Z73) suositushinnoilla.

Lähde: NZXT

This site uses XenWord.
;