Uudet Radeon Software Crimson ReLive Edition -ajurit sisältävät virallisen tuen ja optimoidun tesselointiprofiilin Mass Effect: Andromeda -pelille

AMD on julkaissut uudet Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.3.2 -ajurit näytönohjaimilleen. Ajurit tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia. Ajurit ovat saatavilla 32- ja 64-bittisille Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille sekä 64-bittiselle Windows 8.1:lle.

Uusien Radeon Software 17.3.2 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki Mass Effect: Andromedalle. Pelille on lisätty mukaan myös AMD:n optimoima tesselointiprofiili, jonka voi halutessaan kytkeä käyttöön Radeon Software -hallintapaneelista. Ajurit korjaavat The Division -pelissä DirectX 12 -rajapinnalla havaitut teksturointiongelmat sekä tekstuurien vilkkumisongelman ja mustan ruudun ongelmat For Honorissa neljän näytönohjaimen Multi GPU -kokoonpanoissa. Voit tutustua listaan kaikista ajureiden muutoksista ja tiedossa olevista ongelmista niiden julkaisutiedotteesta.

AMD on lisäksi lisännyt ajureihin alustavan tuen vielä julkaisemattomille Radeon RX 500 -sarjan näytönohjaimille. Ajureissa mainitaan Radeon RX 560, RX 570 ja RX 580, mutta GPU-Z:n tuoreimman päivityksen mukaan luvassa on myös RX 550 -versio. Tämän hetkisten huhujen mukaan RX 500 -sarjan näytönohjaimet perustuisivat RX 400 -sarjan tavoin Polaris-arkkitehtuuriin. Vega-arkkitehtuuriin perustuvat näytönohjaimet julkaistaan Radeon RX Vega -nimellä.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;