AMD:n uudet ajurit tuovat mukanaan tuen kannettaviin tarkoitetuille Ryzen-APU-piireille sekä Dirt Rally 2 -pelille.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.3 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 19.2.3 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki Ryzen-APU-piirien mobiiliversioille sekä Dirt Rally 2 -pelille. Yhtiön testien mukaan ajurit tarjoavat peleissä Ryzen-APU-piirien julkaisuajureihin verrattuna keskimäärin 10 % parempaa suorituskykyä. Rajaamalla testit eSports-peleihin (Counter Strike: Global Offensive, Fortnite, Player Unknown’s Battlegrounds ja World of Warcraft) suorituskyky on parantunut 17 %. Testit on ajettu Ryzen 5 2500U -APU-piirillä, jonka tukena oli 12 Gt verrattain hidasta DDR4-2400-muistia. Dirt Rally 2:ssa ajurit parantavat puolestaan 1080p-resoluutiolla Radeon RX Vega 64:n suorituskykyä parhaimmillaan 3 %, kun verrokkina on edeltävät 19.2.2-ajurit.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat jälleen edeltävien ajureiden bugeja. Korjattujen ongelmien listalta löytyvät tällä kertaa muun muassa Battlefield V:n kanssa esiintynyt ongelma, jossa pelaajan ääriviivat saattoivat jäädä ruudulle, kun tämä herätettiin takaisin eloon pelissä, sekä liian koville kierroksille välillä jäävät tuulettimet Radeon VII -näytönohjaimella käytettäessä WattMania. Tiedossa olevien bugien listalta löytyy puolestaan tuttuja kasvoja, kuten hiiren tai järjestelmän hidastelua useamman näytön kokoonpanoissa, kun yksi näytöistä on kytketty pois päältä, sekä asetusten mahdollinen resetoituminen WattManissa Radeon VII -näytönohjaimella. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;