Ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat viralliset tuet Call of Duty: Warzone 2.0:lle ja Marvel's Spider-Man: Miles Moralesille.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja integroiduille grafiikkaohjaimilleen. AMD Software Adrenalin Edition 22.11.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmillä ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Polaris-arkkitehtuurista lähtien sekä Zen-arkkitehtuureihin perustuvien prosessorien integroituja grafiikkaohjaimia.

AMD Software 22.11.1 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat viralliset tuet Call of Duty: Warzone 2.0:lle ja Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesille. Mahdollisista suorituskykyeroista ei ole valitettavasti mainintaa julkaisutiedotteessa.

Tuttuun tapaan ajureissa on korjattu myös aiempien julkaisujen ongelmia. Liiskattujen bugien listalle mahtuivat tällä kertaa esimerkiksi World of Warshipsistä puuttuneet ennustuslinjat RX 6000 -sarjan näytönohjaimilla, MSAA:n aiheuttama grafiikan korruptoituminen OpenGL-sovelluksissa ja odotettua korkeammat muistikellot lepotilassa useamman näytön konfiguraatioilla RX 6000 -sarjan näytönohjaimilla. Tiedossa olevat ongelmat keskittyvät lähinnä videotoistoon. Ikkunan vaihto videotoiston aikana joillain 240 hertsin näytöillä ja korkean ja matalan virkistystaajuuden näyttöjen yhdistelmällä voi aiheuttaa ajurin kaatumisen tai mustan ruudun, Firefoxilla pyöritetyt videot voivat nykiä rautakiihdytys päällä ja näytöllä voi näkyä hetkellistä grafiikan korruptoitumista videon ja peli-ikkunan välillä vaihdellessa. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

 

This site uses XenWord.
;