AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja integroiduille grafiikkaohjaimilleen. AMD Software Adrenalin Edition 22.5.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Polaris-arkkitehtuurista lähtien sekä Zen-prosessoreiden integroituja grafiikkaohjaimia.

AMD Software 22.5.1 -ajureiden ainoa merkittävä uudistus on tuki vasta julkaistuille Radeon RX 6×50 -näytönohjaimille. Testasimme uudet RX 6750 XT- ja RX 6950 XT -näytönohjaimet heti tuoreeltaan eilen.

Tällä kertaa ajureissa on korjattu vain yksi tiedossa ollut ongelma, eli Windows 10:ssä joiltain käyttäjiltä kadonneet Aero-läpinäkyvyysefektit. Tiedossa olevia bugeja ovat esimerkiksi Fortniten suorituskyvyn tippuminen, kun Multithreaded Rendering ja DirectX 11 -rajapinta ovat käytössä, mahdolliset näytön vilkkumiset, kun käynnissä on sekä peli että videotoisto ja vanha tuttu Radeon Performance Metricsin raportoimat todellisuutta korkeammat muistikellotaajuudet. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä