Ajureiden mukana tulee tuki Marvel's Spider-Man Remastered -pelille ja Thymesialle sekä Radeon Boost -ominaisuudella Halo Infinitessä samanaikaisesti VRS-teknologian kanssa.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja integroiduille grafiikkaohjaimilleen. AMD Software Adrenalin Edition 22.8.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat näytönohjaimia Polaris-arkkitehtuurista lähtien sekä Zen-prosessoreiden integroituja grafiikkaohjaimia.

AMD Software 22.8.1 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen tuki Marvel’s Spider-Man Remastered -pelille ja Thymesialle sekä Radeon Boost -ominaisuudelle Halo Infinitessä samanaikaisesti Variable Rate Shading -teknologian kanssa. Mahdollisista suorituskykyeroista ei ole valitettavasti mainintoja. Lisäksi ajureissa on tehty huomattavia parannuksia Enhanced Sync -ominaisuuden vakauteen, mutta ongelmat teknologian kanssa eivät ole vielä ohi.

Tuttuun tapaan ajureissa riittää myös liiskattuja bugeja. Tällä kertaa korjattuja bugeja ovat esimerkiksi Project Zomboidin kuvan jäätyminen, lisätyn todellisuuden lasien vilkkumisongelmat ja enhanced syncin aiheuttamat järjestelmän kaatumiset, kun Extended-tilassa olevilla näytöillä toisella pyörii video ja toisella peli. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan Call of Duty: Warzonen Calderassa paikka paikoin tapahtuva nykiminne, Lost Arkin vilkkuminen näyttöasetusten vaihdon tai hahmon ominaisuuksien tarkastelun jälkeen ja enhanced syncin joillain käyttäjillä edelleen aiheuttamat mustat ruudut. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;