Ajurit tuovat mukanaan virallisen tuen Saints Row -pelille DirectX 12 -rajapinnalla sekä The Bridge Curse Road to Salvationille.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja integroiduille grafiikkaohjaimilleen. AMD Software Adrenalin Edition 22.8.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat Radeon-näytönohjaimia Polaris-arkkitehtuurista lähtien sekä Zen-prosessoreiden integroituja grafiikkaohjaimia.

AMD Software 22.8.2 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen tuki Saints Row -pelille DirectX 12 -rajapinnan kera sekä The Bridge Curse Road to Salvation -peleille. Valitettavasti mukana ei ole mainintoja mahdollisista suorituskykyeroista.

Tällä kertaa korjattujen bugien listalle ovat päässeet esimerkiksi DaVinci Resolve Studio 17:n mahdolliset kaatuilut AMD:n enkooderia käytettäessä, Lost Arkissa tavatut vilkkumisongelmat näyttöasetusten muuttamisen tai hahmon tietojen tarkastelun jälkeen sekä Final Fantasy VIII – Remastered -pelin käynnistysongelmat. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi Call of Duty: Warzonen Caldera-kartassa ja Fortnitessä DirectX 11 -rajapinnalla tapahtuvat nykimisongelmat sekä mahdolliset hetkelliset grafiikan korruptoitumiset video- ja peli-ikkunoiden välillä vaihdellessa. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;