AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja integroiduille grafiikkaohjaimilleen. AMD Software Adrenalin Edition 23.3.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Polaris-arkkitehtuurista lähtien sekä Zen-prosessoreiden integroituja grafiikkaohjaimia.

AMD Software 23.3.1 -ajureiden ainoat uudistukset ovat tuki Halo Infiniten säteenseurantapäivitykselle sekä Wo Long: Fallen Dynastylle. Mahdollisista suorituskykyeroista ei ole mainintoja. Ajureiden asennusohjelmasta on lisäksi poistettu varotoimenpiteenä tehdasasetusten palauttaminen, koska se on aiheuttanut joissain harvoissa tapauksissa Windowsin korruptoitumisen ajureiden päivittämisen yhteydessä.

Tällä kertaa AMD on ajuripäivityksessä liiskannut muun muassa grafiikan korruptoitumisongelmia Dying Light 2:sta ja Returnalista sekä ajurin kaatuminen Halo Infinitessä tietyissä tilanteissa säteenseuranta päällä. Myös Radeon RX 7000 -sarjalla tapahtuneet selittämättömät ajureiden kaatumiset, järjestelmän jäätymiset tai jopa BSODit tietyillä näytöillä ovat nyt historiaa. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan esimerkiksi joidenkin VR-sovellusten odotettua heikompi suorituskyky RX 7000 -sarjan näytönohjaimilla, Uncharted: Legacy of Thieves Collectionin satunnaiset kaatuilut, sekä normaalia korkeampi tehonkulutus levossa RX 7000 -sarjalla tietyillä korkean resoluution ja virkistystaajuuden näytöillä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä