Ajureissa on tuki Boundarylle, uusille Vulkan-laajennoksille sekä Dead Island 2:lle, jossa suorituskyvyn kerrotaan parantuneen 14-15 % RX 6000- ja RX 7000 -sarjan näytönohjaimilla.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja integroiduille grafiikkaohjaimilleen. AMD Software Adrenalin Edition 23.4.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Polaris-arkkitehtuurista lähtien sekä Zen-prosessoreiden integroituja grafiikkaohjaimia.

AMD Software 23.4.2 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki Dead Island 2:lle, Boundarylle sekä joukolle uusia Vulkan-laajennoksia, joista ei tosin tällä hetkellä löytynyt tarkempaa tietoa. Dead Island 2:ssa ajureiden kerrotaan tarjoavan parhaimmillaan 14 % parempaa suorituskykyä RX 7900 -sarjan näytönohjaimilla ja 15 % parempaa suorituskykyä RX 6000 -sarjan näytönohjaimilla, kun käytössä on 4K-resoluutio ja verrokkina 23.4.1-ajurit.

Tällä kertaa liiskattuja bugeja ovat Red Dead Redemption 2:n laatikkomainen grafiikan korruptoituminen vesipinnoilla, kun käytössä on Vulkan-rajapinta, Google Earth VR:n puuttuvat tekstit tai ylimääräinen valkoinen kiekko näkökentässä sekä Unreal Engine 5 SDK:n kaauilu, kun render preview -ikkuna on käytössä. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi Hogwarts Legacyssä mahdollisesti korruptoituva vesi, RX 7000 -sarjan normaalia korkeampi tehonkulutus lepotilassa joillain korkean resoluution ja virkistystaajuuden näytöillä sekä joidenkin VR-sovellusten odotettua heikompi suorituskyky niin ikään RX 7000 -sarjalla. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;