Uudet Radeon Software -ajurit korjaavat joukon RX Vegojen lastentauteja ja tuovat virallisen tuen F1 2017:lle, PUBG:lle ja Destiny 2:lle.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.8.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön kaikkia GCN-arkkitehtuureihin perustuvia pelinäytönohjaimia.

Radeon Software 17.8.2 -ajurit saapuvat markkinoille alle viikko edellisten 17.8.1-ajureiden jälkeen. Ajurit tuovat mukanaan virallisen tuen F1 2017 -pelille, PlayerUnknown’s Battlegroundsin Early Access -versiolle ja Destiny 2:n beetaversiolle.

AMD:n mukaan ajurit parantavat suorituskykyä Radeon RX Vega 64 -näytönohjaimella parhaimmillaan 4 % F1 2017:ssa ja 18 % PlayerUnknown’s Battlegroundsissa, kun verrokkina käytetään edellisiä 17.8.1 -ajureita. Ajurit korjaavat lisäksi joukon bugeja, jotka keskittyvät lähinnä uusien RX Vegojen lastentauteihin. Voit lukea täyden listan korjatuista bugeista ja tiedossa olevista ongelmista ajureiden julkaisutiedotteesta.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;