Uudet GeForce-ajurit keskittyvät tuomaan parhaan mahdollisen pelikokemuksen takaavia Game Ready -leimoja loppukesän hittipeleille, kuten Destiny 2:n beetaversiolle.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 385.41 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön pelinäytönohjaimia GeForce 400 -sarjasta lähtien.

GeForce 385.41 -ajurit tuovat mukanaan Game Ready -leimat Destiny 2:n avoimelle beetaversiolle, Player Unknown’s Battlegroundsille, ARK: Survival Evolvedille, F1 2017:lle, Pro Evolution Soccer 2018:lle sekä Quake Championsin Early Access -versiolle.

Ajureiden mukana tulee uudet tai päivitetyt SLI-profiilit ARK: Survival Evolvedille, Destiny 2:lle, Faith of Danschantiulle, Lawbreakersille, Secret World Legendsille ja Starpoint Geminille. Uusia tai päivitettyjä 3D Vision -profiileita on mukana yksi, Pro Evolution Soccer 2018:lle (Excellent). Lisäksi mukana on uudet Whisper Mode -profiilit F1 2017:lle ja Destiny 2:n beetaversiolle. Ajurit poistavat lisäksi nvtray-prosessin ja siihen liittyneen ikonin, olettaen että käytössä on GeForce Experience 3.9 tai uudempi.

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;