Googlen tulevat Pixel-puhelimet tulevat vuotojen ja huhujen mukaan noudattamaan ensimmäisestä sukupolvesta tuttua muotokieltä ja pakkaamaan sisälle markkinoiden tehokkainta rautaa.

Googlen toisen sukupolven Pixel-puhelinten on huhuttu olevan ensimmäiset Qualcommin Snapdragon 836 -järjestelmäpiiriä käyttävät puhelimet. Tuttu luottovuotaja Evan ’Evleaks’ Blass on nyt antanut oman tukensa SD836:lle Twitterissä. Samassa twiitissä Blass kertoo puhelinten julkaisun tapahtuvan 5. lokakuuta.

Huhujen mukaan Googlen tulevat Pixel-puhelimet tottelevat koodinimiä Walleye ja Taimen. Puhelimet valmistetaan ilmeisesti edelleen HTC:n toimesta ja niissä saatetaan hyödyntää HTC U11:stä tuttua puristuksentunnistusta puhelimen kyljissä. Eri vuodot puhelinten teknisistä ominaisuuksista ovat vielä osittain ristiriitaisia, mutta yleisimmin odotetaan, että uudet Pixelit noudattavat nykytrendiä ja tuovat mukanaan lähes koko puhelimen etupuolen peittävät, pyöristetyin kulmin varustetut näytöt.

Osassa huhuja on mukana myös puhelimen etupaneeliin sijoitetut stereokaiuttimet, mutta toisaalta toisissa sellaiselle vaihtoehdolle ei yksinkertaisesti nähdä tilaa. Yksi selitys ristiriidoille voisi olla myös kokoa isommat erot pienemmän ja suuremman mallin välillä. Android Police on aiemmin vihjannut, että pienempi kaksikosta muistuttaisi selvästi enemmän nykyisiä Pixel-puhelimia ja olisi huomattavan edullinen, kun vain suurempi puhelimista toisi mukanaan liki koko etupaneelin kattavan jättinäytön.

Huhut ovat kuitenkin vain huhuja ja tarkat tiedot Googlen tulevista puhelimista varmistunevat lähempänä julkaisua.

Lähde: Evan Blass / Twitter

This site uses XenWord.
;