AMD:n uudet näytönohjainajurit lisäävät muun muassa tuen Monster Hunter: World- ja World of Warcraft: Battle for Azeroth -peleille sekä tuovat mukanaan liudan uusia Vulkan-laajennoksia.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. Radeon Software Adrenalin Edition 18.8.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia AMD:n GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia, pois lukien APU-piirien integroidut näytönohjaimet.

Radeon Software 18.8.1 -ajureiden merkittävimmät uudistukset keskittyvät virallisiin pelitukiin. Ajurit lisäävät tuen Monster Hunter: Worldille, World of Warcraft: Battle for Azerothille, We Happy Few:lle sekä Madden NFL 19:lle. Ajurit parantavat suorituskykyä Monster Hunter: Worldissä Radeon RX 580:lla 1080p-resoluutiolla parhaimmillaan 6 % ja RX Vega 64:llä samalla resoluutiolla parhaimmillaan 5 % verrattuna Radeon Software 18.6.1 -ajureihin.

Lisäksi ajurit lisäävät tuen joukolle Vulkan-laajennoksia. Uudet tuetut laajennokset ovat VK_EXT_descriptor_indexing, VK_KHR_get_display_properties2, VK_KHR_8bit_storage, VK_KHR_draw_indirect_count, VK_KHR_create_renderpass2 sekä EXT_vertex_attribute_divisor.

Ajurit korjaavat tuttuun tapaan jälleen joukon aiempien ajureiden ongelmia, kuten Fortniten satunnaiset kaatumiset Windows 7 -käyttöjärjestelmällä pelin käynnistyksen yhteydessä. Ajureissa on luonnollisesti myös tiedossa olevia ongelmia, kuten hiiren kursorin tai koko järjestelmän hidastelu joillain kokoonpanoilla, kun käytössä on kaksi tai useampi näyttöä ja yhdestä näytöstä on kytketty virrat pois. Voit tutustua täyteen muutoslokiin ja lukea lisätietoa uusista Vulkan-laajennoksista ajureiden julkaisutiedotteesta.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;