Uudet Radeon Software -ajurit lisäävät mm. tuen uusille RX 5500 -sarjan näytönohjaimille ja korjaavat HDR-tilan ongelmia FreeSync 2 -näytöillä, kun käytössä on RX 5700 -sarjan näytönohjain.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.10.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 19.10.1 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen tuki Grid-pelille sekä vasta julkaistuille Radeon RX 5500- ja RX 5500M -näytönohjaimille. Julkaisutiedotteessa ei ole mainintaa mahdollisista suorituskykyeroista Grid-pelissä nykyisten ja vanhempien ajureiden välillä.

Tuttuun tapaan ajureissa korjataan myös aiempien julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa korjattujen bugien listalta löytyvät esimerkiksi Borderlands 3:n satunnaiset kaatuilut ja valaistuksen korruptoituminen DirectX 12 -rajapinnalla sekä FreeSync 2 -näyttöjen HDR-tilan toimivuuden ongelmat RX 5700 -sarjan näytönohjaimilla. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan esimerkiksi RX 5700 -sarjalla satunnaisesti hukkuvat näytöt unitilasta palatessa usean näytön konfiguraatioilla sekä OBS:n frame dropit ja nykimiset AMF-enkoodauksen kanssa. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteesta.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;