AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.10.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 19.10.2 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen tuki Call of Duty: Modern Warfare, The Outer Worlds -peleille sekä Chernobyliten Early Access -versiolle. Call of Dutylle luvataan RX 5700 XT -näytönohjaimella Ultra-asetuksin 1080p-resoluutiolla parhaimmillaan 18 % parempaa suorituskykyä ja Outer Worldsissa samalla näytönohjaimella 1440p-resoluutiolla Very High -asetuksin parhaimmillaan 8 % parempaa suorituskykyä. Verrokkina molemmissa oli aiemmat 19.10.1-ajurit.

Tuttuun tapaan ajureissa korjataan myös aiempien julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa korjauslistalle ovat päässeet muiden muassa Radeon Chillin mahdollisesti tekemät väärät rekisterimerkinnät päälle tai pois kytkettäessä, Borderlands 3:n kaatuilut pelin sisäisen testirutiinin ajon tai resoluution vaihdon jälkeen sekä mahdollinen vilkunta toistettaessa videomateriaalia USB Type-C -liitäntäisillä näytöillä. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi mahdollisesti ilmenevä Outer Worldsin hahmon renderöinti väärin pelin Inventory-ruudussa, RX 5700 -sarjan näytönohjaimilla mahdollisesti katoavat näytöt uni- tai horrostilasta palattaessa usean näytön konfiguraatioilla. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä