AMD on julkaissut näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen uudet ajurit. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.12.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia.

Radeon Software 19.12.1 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki Radeon RX 5300M -sarjan näytönohjaimille. Ajureissa ei kerrota olevan suorituskyky- tai ominaisuusparannuksia peleihin. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat myös aiempien julkaisujen bugeja. Korjattujen ongelmien joukosta löytyy tällä kertaa Radeon RX 5700 -sarjaa vaivanneet nykiminen 1080p-resoluutiolla matalin asetuksin sekä mahdolliset kaatuilut The Outer Worlds -pelissä. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi RX 5700 -sarjan näytönohjaimilla mahdollisesti katoava näyttösignaali pelatessa ja Radeon Overlayn Performance Metricsin mahdollisesti aiheuttamat välkynnät tai nykimiset sekä mahdollisesti väärin näkyvä videomuistin käyttö.

Lataa AMD:n ajurit täältä