Uusien ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki Devil May Cry 5 -pelille, jolle luvataan samalla parantunutta suorituskykyä ainakin Radeon RX Vega 64 -näytönohjaimella.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.3.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön kaikkia GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 19.3.1 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki Devil May Cry 5 -pelille, jolle luvataan samalla parhaimmillaan 4 % parempaa keskimääräistä suorituskykyä Radeon RX Vega 64 -näytönohjaimella 4K-resoluutiolla ja Ultra-asetuksin. Verrokkiajureina toimivat edeltävät Radeon Software 19.2.3 -ajurit.

Tuttuun tapaan ajureissa on korjattu edellisten julkaisujen ongelmia. Korjattujen bugien listalta löytyvät muun muassa WattMan-asetusten mahdollinen toimimattomuus Radeon VII -näytönohjaimella sekä jo kertaalleen aiemminkin korjattu hiiren mahdollinen hidastelu useamman näytön järjestelmissä, kun yksi tai useampi näytöistä on kytketty pois päältä. Tiedossa olevien ongelmien listalle mahtuvat esimerkiksi Rainbow Six Siegen tekstuureissa satunnaisesti näkyy korruptoitumista ja vilkuntaa sekä Radeon VII:n muistikellotaajuuksien lukittuminen satunnaisesti 800 MHz:iin, kun muistikellotaajuutta yritetään muuttaa WattManin kautta. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteesta.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;