Corsairin uusi K83 Wireless -näppäimistö lupaa soveltua mediakäytön lisäksi muun muassa sohvalta käsin pelaamiseen. Se on varustettu touchpadin lisäksi hiirenäkin toimivalla tikkuohjaimella, mikä toiminee etenkin FPS- ja seikkailupeleissä touchpadia paremmin.

Komponentti- ja oheislaitevalmistaja Corsair on julkaissut uuden mediakäyttöön suunnatun näppäimistön. K83 Wireless Entertainment Keyboard on langaton näppäimistö, johon on integroitu lisäksi muun muassa touchpad-hiiri.

Corsair K83 Wireless näppäimistö hyödyntää yhtiön omia matalaprofiilisia Gaming Scissor -saksikytkimiä. Kompakti 78-näppäiminen ratkaisu on tiivistänyt näppäimistön kannettavamaiseen muotoon ja esimerkiksi nuolinäppäimet on sijoitettu oikean Shift-näppäimen alle ylös- ja alas-näppäinten ollessa vain puolen näppäimen korkuisia. Vaikka näppäimistö on selvästi suunnattu lähinnä mediakäyttöön, on vahvasti pelipuolelle profiloituva yhtiö korostanut WASD-näppäimet muita vaaleammin näppäinhatuin ja saanut saksikytkimet tukemaan 20 yhtäaikaista näppäinpainallusta (20KRO). Mainosvideon lupaa näppäimistön sopivan myös sohvapelailuun mainiosti. Koko näppäimistö on taustavalaistu valkoisin LED-valoin.

Varsinaisen näppäimistön oikealta puolelta löytyy erikoisesti pyöreäksi muotoiltu touchpad-kosketushiiri, jonka painikkeet on sijoitettu erillisinä sen alapuolelle. Kosketushiiri tukee enimmillään neljän sormen eleitä. Näppäimistön oikeasta yläkulmasta löytyy hiirenäkin toimiva joystick-tikkuohjain ja sen vasemmalta puolen äänenvoimakkuusrulla, valaistusnäppäin sekä näppäinlukko. Näppäimistön päätyyn ja alapuolelle on sijoitettu hiiren vasempana ja oikeana näppäimenä toimivat lisäkytkimet, joihin on helppo yltää tikkuohjainta käytettäessä.

Corsair K83 Wireless -näppäimistön voi kytkeä eri laitteisiin 1 millisekunnin vasteajan lupaavalla 2,4 GHz:n taajuutta käyttävällä langattomalla yhteydellä, Bluetooth 4.2:lla tai langallisena USB Type-A -kaapelilla. Näppäimistöön integroitu akku ladataan USB-kaapelilla ja sen luvataan kestävän himmeällä valaistuksella 18 tai ilman valaistusta 40 tuntia yhtämittaista käyttöä.

K83 Wireless Entertainment Keyboard tukee luonnollisesti Corsairin omaa iCue-hallintaohjelmistoa (versiosta 3.13 lähtien). Näppäimistön runko on valmistettu harjatusta alumiinista.

Corsair K83 Wireless Entertainment Keyboard -tuotesivut

This site uses XenWord.
;