AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.5.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuuriin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 19.5.1 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki Radeon GPU Profiler 1.5.X:n käskyjen jäljittämiselle, Windows 10:n May 2019 Update -päivitykselle sekä RAGE 2 -pelille. Ajureiden kerrotaan lisäksi parantavan Radeon VII:n suorituskykyä RAGE 2:ssa parhaimmillaan 16 %, kun verrokkina on edelliset 19.4.3 -ajurit.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat jälleen aiempien ajureiden ongelmia. Korjattujen bugien lista on poikkeuksellisen pitkä ja siitä löytyvät muun muassa Doomin kaatuilu käynnistyksessä AMD XConnectia hyödyntävillä kokoonpanoilla, RX Vega -sarjan normaalia korkeammat kellotaajuudet lepotilassa usean näytön konfiguraatioissa sekä HTC Vive -virtuaalilaseilla esiintyneet yhteysongelmat. Ajureista löytyy edelleen myös jo tiedossa olevia ongelmia, kuten World War Z:n mahdolliset kaatuilut ja Radeon VII:n tekstuuriongelmat samassa pelissä, kun käytössä on Vulkan-rajapinta. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteesta.

Lataa AMD:n ajurit täältä