AMD tulee julkaisemaan Next Horizon Gaming -tapahtumassa Ryzen 3000 -sarjan prosessorit ja epäilemättä tapahtumassa saadaan myös ensimaistiaisia Navi-arkkitehtuurista.

AMD:n toimitusjohtaja Lisa Su tulee pitämään Computex 2019 -messujen virallisen keynote-esityksen, jossa esitellään yhtiön tulevia 7 nanometrin teknologioita ja tuotteita. Nyt yhtiö on tiedottanut pitävänsä kesällä myös erillisen pelipuoleen keskittyvän Next Horizon Gaming -tapahtuman E3-messujen yhteydessä.

AMD:n tiedotteen mukaan se tulee pitämään E3-messujen yhteydessä oman Next Horizon Gaming -tilaisuutensa, jossa Su tulee kertomaan tietoja yhtiön tulevista pelikäyttöön suunnatuista teknologioista ja tuotteista PC-, konsoli ja pilvipelimarkkinoille. Tapahtuman juontaa kanadalaisen pelijournalismin tunnetuimpiin kasvoihin kuuluva Geoff Keighley ja luvassa on AMD:n esittelyjen lisäksi useita vierailuja pelinkehittäjiltä ja katsauksia vuoden kuumimpiin peleihin.

Computex-messuilla yhtiö tulee keskittymään lähinnä ensimaistiaisiin tulevista tuotteista, mutta Ryzen 3000 -perheen virallinen julkistus tulee tapahtumaan E3-messujen Next Horizon Gaming -tapahtumassa. Lehdistön arvostelut prosessoreista on luvassa E3-messujen jälkeen. Navi-arkkitehtuurista saataneen ensimaistiaisia E3-messuilla, mutta AMD on aiemmin jo kertonut sen julkaisun tapahtuvan vuoden kolmannen neljänneksen aikana eli heinä-syyskuussa.

Sekä Computexin keynote että Next Horizon Gaming -tapahtuma lähetetään netissä livenä. Computex-keynote alkaa 27. toukokuuta kello 05.00 ja E3-messujen tapahtuma 11. kesäkuuta kello 01.00 yöllä. Molemmat alkamisajat ovat Suomen aikaa.

Lähteet: AMD (1), (2)

This site uses XenWord.
;