AMD on julkaissut näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen uudet ajurit. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.6.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia.

Radeon Software 19.6.2 -ajureiden merkittävin uudistus on tuki useille uusille Vulkan-laajennoksille. AMD:n oma laajennos VK_AMD_display_native_hdr antaa mahdollisuuden tukea FreeSync 2 HDR -teknologiaa, mikä puolestaan mahdollistaa lyhyemmän viiveen HDR-kuvan piirrossa. Muita uusia tuettuja laajennoksia ovat VK_EXT_host_query_reset, VK_EXT_full_screen_exclusive, VK_EXT_separate_stencil_usage ja VK_KHR_uniform_buffer_standard_layout.

Ajureissa on korjattu myös aiemmissa julkaisussa havaittuja bugeja. Korjattujen ongelmien listalta löytyvät muun muassa Crackdown 3:n satunnaiset kaatuilut Radeon R7 370 -sarjan näytönohjaimilla ja ajureiden mahdollinen TDR-kaatuminen (Timeout Detection & Recovery) DirectX 12 -sovelluksen sulkemisen yhteydessä kokoonpanoilla, joissa on käytössä useampi näyttö kloonitilassa. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan esimerkiksi vanhat tutut Performance Metrics Overlayn ja Radeon Wattmanin vaihtelevat ja epätarkat lukemat Radeon VII -näytönohjaimella ja Radeon ReLiven ongelmat Facebookin kanssa. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteesta.

Lataa AMD:n ajurit täältä