Radeon Software 19.9.3 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Radeon Image Sharpening -tuen laajentaminen Vega 10- ja 20 -grafiikkapiireihin perustuvilla näytönohjaimilla DirectX 12- ja Vulkan-rajapinnoille sekä tuki Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint -pelille.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.9.3 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 19.9.3 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen tuki Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint -pelille sekä Radeon Image Sharpening -tuen laajentaminen Radeon VII-, RX Vega- ja Vega Frontier Edition -näytönohjaimille DirectX 12- ja Vulkan-rajapinnoilla.

Tuttuun tapaan ajureissa korjataan myös aiempien julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa korjauslistalle ovat päässeet Discordin kaatuilu Radeon RX 5700 -sarjan näytönohjaimilla, kun ohjelma käyttää laitteistokiihdytystä, sekä Sekiro: Shadows Die Twice -pelin loppupuolella korruptoituvat tekstuurit. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi artifaktit tietyillä 75 Hz:n näytöillä, kun käytössä on RX 5700 -sarjan näytönohjain, Call of Duty: Black Ops 4:n mahdollinen nykiminen sekä Open Broadcasting Softwaren kanssa tietyillä kokoonpanoilla tapahtuvat nykimiset ja ruutujen tippumiset välistä, kun käytössä on AMF-enkoodaus. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;