GeForce 436.48 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat viralliset tuet HTC:n Vive Cosmos -VR-laseille sekä Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint- ja Asgard's Wrath -peleille.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 436.48 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön työpöytänäytönohjaimia Kepler- ja mobiilinäytönohjaimia Maxwell-sukupolvesta lähtien.

GeForce 436.48 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leimat Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint- ja Asgard’s Wrath -peleille sekä virallinen tuki HTC:n Vive Cosmos -virtuaalilaseille. Ajureissa ei ole uusia tai päivittyneitä SLI-profiileita.

Ajurit korjaavat jälleen myös aiempien julkaisujen bugeja. Korjattujen ongelmien listalle ovat löytäneet tiensä esimerkiksi Tom Clancy’s The Division 2 -pelin kaatuilu DirectX 12 -tilassa sekä GeForce Experience Freestylen ja Anselin aiheuttamat virheilmoitukset Vulkan-peleissä. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan esimerkiksi Fifa 19- ja 20- sekä Star Wars: Battlefront II -pelien kaatuilu työpöydälle sekä Apex Legends -pelissä tapahtuva satunnainen ruudun vilkkuminen. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;