Uutuushiiri on ladattavissa millä tahansa Qi-yhteensopivalla langattomalla laturilla.

HyperX on lanseerannut langatonta latausta tukevan Pulsefire Dart -pelihiirensä, jonka prototyyppiä se esitteli Gamescom-messuilla loppukesästä. Hiiri tukee yleistä Qi-lataustandardia, eli se on ladattavissa millä tahansa Qi:ta tukevalla langattomalla laturilla. HyperX tarjoaa myös oman langattoman ChargePlay Base -laturin, joka voi ladata kahta Qi-yhteensopivaa laitetta samanaikaisesti 10 watin teholla.

2,4 GHz:n taajuudella langattomasti kommunikoiva hiiri käyttää Omroninen mekaanisia pääkytkimiä sekä Pixartin PMW3389-sensoria, joka kykenee jopa 16 000 CPI:n herkkyyteen. 112 gramman painoisen Pulsefire Dartin sisäänrakennettu akku tarjoaa jopa 50 tuntia toiminta-aikaa yhdellä latauksella valaistus päällä tai 90 tuntia ilman valaistusta. Palm- tai claw-otteelle muotoiltu hiiri on varustettu pitoa parantavilla kylkipehmusteilla, kuudella ohjelmoitavalla painikkeella sekä RGB-valaistulla logolla sekä rullalla.

HyperX Pulsefire Dart -hiiren suositushinta on 119,99 euroa ja ChargePlay Base -latausalusta maksaa 69,99 euroa. Uutuudet tulevat saataville välittömästi HyperX:n jälleenmyyjäverkoston kautta.

Lähde: HyperX

This site uses XenWord.
;