Monster Hunter World: Icebornelle lisätyn virallisen tuen ohella uudet Radeon Software -ajurit keskittyvät korjaamaan aiempien julkaisujen ongelmia ja liiskattuja bugeja onkin peräti 27.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 20.1.1 -ajurit tuovat mukanaan virallisen tuen Monster Hunter World: Iceborne -pelille, mutta mahdollisista suorituskykyeroista ei ole mainintaa. Muutoin ajurit keskittyvät vain korjaamaan aiempien julkaisujen ongelmia.

Uudet Radeon Software -ajurit korjaavat poikkeuksellisen suuren määrän aiempien ajureiden ongelmia. Yhteensä listalla on peräti 27 liiskattua bugia, kuten esimerkiksi HDR:n toimimattomuus Windowsissa, Radeon R9 200-, R9 300- ja R9 Fury -sarjoja vaivannut joidenkin DirectX 9- ja 11 -pelien toimimattomuus, Lost Ark -pelin nykimiset, Trials Rising -pelissä esiintyneet ylimääräiset sumut ja savut sekä Resident Evil 2:ssa esiintynyt ruudun vilkkuminen käynnistyksen yhteydessä DirectX 12 -rajapinnalla. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi joidenkin Vulkan-rajapintaa käyttävien pelien kaatuminen hypätessä Windowsin ja pelin välillä Radeon Image Sharpening käytössä, Integer Scalingin aiheuttama videoiden vilkkuminen kun näytön resoluutio on alle natiivin ja saman ominaisuuden näkymättömyys Radeon Software -hallintapaneelissa joillain Windows 7 -kokoonpanoilla. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;