Uusien Radeon Software -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki tuoreelle Vulkan 1.2 -rajapinnalle ja Dragon Ball Z: Kakarot -pelille.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 20.1.2 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen tuki Dragon Ball Z: Kakarot -pelille ja Khronoksen eilen julkaistulle Vulkan 1.2 -rajapinnalle. Mahdollisista suorituskykyeroista aiempiin ajureihin nähden Dragon Ball Z:ssa ei ole mainintaa.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat jälleen aiempien ajureiden bugeja. Korjattujen ongelmien listalle ovat päässeet tällä kertaa joitain Unreal Engine 4 -pelejä vaivannut kaatuminen käynnistyksessä ja joitain yhden näytön Radeon RX 5700 -kokoonpanoja vaivannut satunnainen uudelleenkäynnistyminen käyttämättömänä työpöydällä. Tiedossa olevia ongelmia ovat esimerkiksi yksittäisten pelien kaatuminen käynnistyksessä, Integer Scaling -ominaisuuden puuttuminen joillain Windows 7 -kokoonpanoilla sekä joidenkin Vulkan-pelien kaatuminen tehtävänvaihdossa (alt+tab), jos Radeon Image Sharpening on käytössä. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;