Razerin uudet V2-versiot DeathAdder- ja Basilisk-hiiristä sisältävät muun muassa 20 000 DPI:n Focus+ -sensorin ja optiset pääkytkimet.

Razer keskittyi CES 2020 -messuilla kaikkeen muuhun kuin hiiriinsä. Sen sijasta se päätti julkaista uudet DeathAdder V2- ja Basilisk V2 -pelihiiret heti messuja seuraavana viikkona.

Razer DeathAdder on yhtiön parhaiten myynyt hiirisarja ja sitä kerrotaan myydyn eri versioissaan yli 10 miljoonaa kappaletta. Uuden sukupolven DeathAdder V2 noudattaa tutuksi tullutta muotoilua, mutta pinnan alla piilee myös muutoksia. Nyt hiiressä käytetään Razerin omaa optista Focus+ -sensoria sekä optisia kytkimiä hiiren pääpainikkeille. Lisäksi hiiren johto on vaihdettu Speedflex-johtoon.

Razerin optiselle Focus+ -sensorille luvataan 20 000 DPI:n tarkkuus, 650 tuuman sekuntinopeus ja 50 G:n kiihdytys. Se tukee myös kustomoitavaa korkeutta, jossa hiiri lakkaa rekisteröimästä liikkeitä. Optisille hiiren painikkeille luvataan puolestaan 70 miljoonan klikkauksen elinikää.

DeathAdder V2:n strategiset mitat ovat 127 x 61,7 x 42,7 millimetriä ja 82 grammaa. Speedflex-johdolla on mittaa 2,1 metriä ja hiiren suositushinta Euroopassa on 79,99 euroa. Uusi DeathAdder saapuu myyntiin välittömästi Razerin oman verkkokaupan ja virallisten jälleenmyyjien kautta.

Razer Basilisk -sarjassa on panostettu kustomoitavuuteen ja painikkeiden määrään. Basilisk V2 nostaa ohjelmoitavien painikkeiden määrän edeltävän mallin kahdeksasta yhteentoista ja mukana ovat myös peukalon monitoiminen lapakytkin sekä kustomoitava rullan vastus. Myös Basiliskista löytyy nyt Focus+ -sensori sekä optiset pääkytkimet ja Speedflex-johto.

Basilisk V2:n strategiset mitat ovat 130 x 60 x 42 mm ja 92 grammaa. Speeflex-johto on jälleen 2,1 metrin mittainen hiiren suositushinta Euroopassa kympin korkeampi 89,99 euroa. Basiliskin tuorein versio saapuu uuden DeathAdderin tapaan myyntiin välittömästi yhtiön verkkokaupassa sekä virallisten jälleenmyyjien kautta.

Lähde: Razer

This site uses XenWord.
;